Auto

Renault România lansează noul Clio de la 10.700 de euro

FOTO. Noul Clio facelift

FOTO. Noul Clio facelift

Autor: Bogdan Alecu

20.09.2016, 11:29 1200

Renault Commercial Roumanie lansează pe piaţa locală noul Clio facelift, care vine cu noi elemente de design precum semnătura luminoasă, proiectoarele full LED Pure Vision şi aspectul calitativ al finisajelor.

La partea frontală, grila care înconjoară sigla a fost reproiectată, iar partea inferioară a acesteia a fost extinsă vizual, oferind o tentă modernă. în partea din spate, design-ul barei de protecţie a fost modificat pentru a reda mai multă robusteţe. Patru noi culori sunt propuse pentru a împrospăta paleta existentă - Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron şi Blanc Nacré – noi jante şi capace, dar şi noi opţiuni de personalizare. De asemenea, toate tapiţeriile sunt reînnoite, iar o atenţie deosebită a fost acordată calităţii vizuale şi tactile percepute.
 
Gama de motorizări include acum dieselul de 1,5 litri 110 CP cuplat la o cutie cu şase trepte dar şi cel pe benzină TCe 120, motorul de 1,2 litri supraalimentat.
 
Noul Clio are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piată, cu nouă propuneri diferite: cutie de viteze/motor.
 
În ceea ce priveşte sistemul multimedia, Clio facelift propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution şi ca noutate sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare în gamă. Pentru prima dată pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault oferă între opţionale Bose Sound System.
 
În plus fată de senzorii de parcare spate, Noul model propune, în funcţie de versiune, senzori de parcare faţă şi cameră video pentru marşarier. Sistemul "Easy Park Assist", disponibil pe versiunile superioare, asistă şoferul în timpul manevrelor de parcare.
 
Modelul este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line.
 
Pentru moment, comenzile sunt deschise pentru noul Clio şi Clio Estate, urmând ca până în luna octombrie oferta comercială să fie completată şi de versiunile sport: R.S. si R.S Trophy.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24