Auto

Traficul a fost reluat pe strada Griviţei şi pe bulevardul Mihai Bravu din Capitală

Traficul a fost reluat pe strada Griviţei şi pe...

Autor: Mediafax

13.11.2016, 12:49 100

Un copac a căzut, din cauza vântului, la intersecţia străzii Griviţa cu Semicercului, blocând ambele benzi de circulaţie, fiind rupte şi firele de tensiune care alimentează troleibuzele. Traficul a fost deviat în zonă, fiind reluat după aproximativ o oră. Circulaţia troleibuzelor nu a fost reluată.

Traficul rutier a fost reluat şi pe Şoseaua Mihai Bravu, după ce în jurul orei 9.00 circulaţia a fost oprită între Piaţa Muncii şi Dristor, din cauza unui incendiu ce se manifestă în subteran.

Problemele au fost semnalate duminică dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, la nivelul carosabilului fiind observat fum dens ieşind din gurile de canalizare. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Bucureşti-Ilfov, fiind vorba despre un incendiu ce se manifestă în canalul subteran din zonă, au precizat oficiali ISU.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24