Bănci și Asigurări

ANAF a publicat o listă cu adresele de email ale unităţilor fiscale

ANAF a publicat o listă cu adresele de email ale...

Autor: Alexandru Nanu

15.04.2020, 21:00 1146

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent, pe site-ul instituţiei, o listă cu adresele de email ale unităţilor fiscale dedicate comunicării inter-instituţionale, conform celei mai recente informări de pe site-ul instituţiei.

Puteţi consulta AICI TABELUL cu adresele de email ale unităţilor fiscale

Această listă a fost pubicată conform Ordonanţei de urgenţă nr. 38/2020, privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 38/2020, “în vederea primirii documentelor electronice, autorităţile şi instituţiile publice vor pune la dispoziţie portaluri proprii sau vor utiliza astfel de instrumente puse la dispoziţie de către terţi”.

În situaţia în care primirea documentelor electronice nu se poate realiza prin portaluri proprii sau astfel de instrumente, autorităţile şi instituţiile publice vor utiliza în acest sens poşta electronică.

De asemenea, tot conform aceeaşi ordonanţe, autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să publice în mediul online informaţii privind modalitatea de primire a documentelor electronice.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO