Bănci și Asigurări

Arval România a preluat controlul asupra flotei BCR Fleet Management, după ce Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia cu Grupul BCR

Arval România a preluat controlul asupra flotei BCR...

Autor: Roxana Rosu

01.11.2022, 13:58 336

Grupul BCR şi Arval România au finalizat acordul pentru transferul unei părţi din activitatea de leasing operaţional a BCR Fleet Management, Consiliul Concurenţei validând   tranzacţia.

Astfel, Arval Romania preia de la 1 noiembrie  controlul asupra flotei BCR Fleet Management. Acordul a fost încheiat de cele două companii în luna iunie. 

”Implicarea activă a echipelor BCR si Arval a accelerat întregul proces – de la tranzacţie şi până la integrarea clientelei în sistemele noastre, iar acest lucru ne-a permis să punem la dispoziţia clienţilor, într-un timp record,  întreaga gamă de produse şi servicii pentru a răspunde unei nevoi din ce in ce mai ridicate de mobilitate şi tranziţie energetică.  Datorită eforturilor susţinute ale unui partener de talia si cu expertiza BCR-ului, putem afirma cu mândrie că poziţia obţinută la începutul anului, aceea de lider în segmentul de Leasing Operaţional Full service a fost reconsolidată”, a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

Întregul proces a beneficiat de consultanţ oferită de RTPR pentru Arval Romania şi Filip & Company pentru BCR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO