Bănci și Asigurări

Asigurările cu componentă investiţională au depăşit poliţele tradiţionale la NN

Asigurările cu componentă investiţională au depăşit...

Autor: Anelis Baciu

06.11.2015, 00:05 231
Poliţele cu componentă investiţio­na­lă au ajuns să reprezinte 51% din numărul de contracte din portofoliu NN Asigurări de Viaţă, fosta ING, la finalul lunii septembrie din acest an, în condiţiile în care interesul clienţilor şi preocuparea pentru viitorul lor finan­ciar este în creştere. Asigu­ră­to­rul a raportat în pri­mele nouă luni ale anului subscrieri de 461 mil. lei, cu 2,5% mai mult de­cât în aceeaşi pe­rioadă a anului trecut.
 
„În ultimii ani am observat o creş­tere a preocu­pă­rii ro­mânilor pentru pro­tecţia lor şi a celor dragi şi pen­tru construirea unui viitor mai bun. Nu­mă­rul ce­lor care au ales pla­nuri finan­ciare de protecţie în primele nouă luni ale acestui an a crescut cu 54%“, a declarat într-un comunicat Marius Popescu, directorul general al NN Asigurări de Viaţă. Vânzările de asigurări unit-linked au reprezentat 36% din portofoliul de asigurări nou încheiate în intervalul ianuarie-septembrie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO