Bănci și Asigurări

Asigurătorii vor să se digitalizeze printr-un parteneriat cu UiPath. Groupama şi Asirom au început un program pilot

Asigurătorii vor să se digitalizeze printr-un parteneriat cu UiPath. Groupama şi Asirom au început un program pilot

Răzvan Atim, head of sales Eastern Europe la UiPath, cel mai valoros start-up pornit din România, evaluat în prezent la circa 7 mld. dolari. Prin procesul de automatizare, roboţii preiau mare parte din task-urile manuale, la care angajaţii companiilor de asigurări pretrec circa 25% din timpul lor pentru a completa formulare şi a prelua documentele necesare de la clienţi în scopul elaborării unei poliţe

Autor: Mircea Nica

14.10.2019, 09:00 1578

Groupama şi Asirom, doi asigurători care se află printre primii 10 cei mai mari asigurători din România, au început o dezvoltare digitală a proceselor, în par­teneriat cu UiPath, prin care aproxi­ma­tiv 25% din timpul angajaţilor va fi economisit în urma automatizării, a spus în cadrul Transilvania Insurance Days Răzvan Atim, head of sales Eastern Europe la UiPath, cel mai valoros start-up pornit din România, evaluat în prezent la circa 7 mld. dolari.

„Prin procesul de automatizare, roboţii preiau mare parte din taskurile manuale, la care angajaţii companiilor de asigurări pretrec circa 25% din timpul lor pentru a completa formulare şi a prelua documentele necesare de la clienţi în scopul elaborării unei poliţe“, a spus Răzvan Atim.

Groupama România, sucursala locală a asigurătorului francez cu acelaşi nume, a început programul pilot pentru automa­tizarea proceselor, având în prezent circa 160.000 de tranzacţii prelucrate de roboţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO