Bănci și Asigurări

Asociaţia dealerilor şi-a modificat statutul pentru a lua decizii mai uşor şi mai rapid

Autor: Liviu Chiru

12.06.2011, 23:43 131

ACI România, asociaţia profesională a dealerilor, şi-a modificatstatul astfel încât Consiliul Director să poată lua decizii cumajoritatea simplă a membrilor prezenţi la şedinţă şi nu cumajoritatea calculată în funcţie de numărul total de membri, aşacum se prevedea până acum. Modificarea a fost adoptată în cadrulAdunării Generale, organizată joia trecută la Clubul BNR.

"A fost modificată modalitatea de luare a deciziilor şi aexistat o schimbare în Consiliul Director", spune Theo Buftea, headof corporate sales în cadrul departamentului Global Transactions laBancpost, ales responsabil cu comunicarea în cadrul asociaţiei. Ell-a înclocuit astfel în Consiliul Director pe Dorin Badea(trezorierul UniCredit Ţiriac Bank), care şi-a încheiatmandatul.

Prin modificarea modului de vot, Consiliul va avea mai multăflexibilitate în luarea deciziilor, în condiţiile în care în trecutcriteriul legat de prezenţa la vot s-a dovedit constrângător. Joiau mai fost organizate alegeri pentru posturile de trezorier, şefal comisiei de educaţie, şef al comisiei de profesionalism şi opoziţie de membru, vechii titulari primind un nou mandat. ConsiliulDirector al asociaţiei este compus din opt membri. Preşedinte înfuncţie este Şerban Matei, directorul Direcţiei Operaţiuni de Piaţădin BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO