Bănci și Asigurări

Austriecii de la Uniqa au raportat profit de 1,7 mil. euro în S1/2019 şi prime brute subscrise de 48,6 mil. euro, plus 10%. Franz Weiler, CEO Uniqa Asigurări: Am menţinut ritmul de creştere cu care am luat startul în acest an

Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari

Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari

Autor: Cristina Bellu

02.09.2019, 12:10 144

Grupul austriac Uniqa, care deţine pe plan local o divizie de asigurări generale (Uniqa Asigurări) şi una de asigurări de viaţă (Uniqa Asigurări de Viaţă) a încheiat primul semestru al anului cu prime brute subscrise situate la nivelul de 48,6 mil. euro, echivalentul unei creşteri de aproape 10% faţă de rezultatele din acelaşi interval al anului trecut.

Totodată, cele două divizii au înregistrat în perioada ianuarie-iunie 2019 un profit cumulat de 1,71 mil. euro, potrivit datelor transmise de instituţie.

“Primele şase luni din 2019 indică rezultate care ne dau încrederea că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea sănătoasă şi durabilă a companiei. Am menţinut ritmul de creştere cu care am luat startul în acest an şi am continuat să înregistrăm rezultate solide pe segmentele profitabile de asigurări”, explică Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO