Bănci și Asigurări

Banca Transilvania a dezvăluit care este oferta pe care o face celor care vor să ia un credit ipotecar/ imobiliar şi cu cât a redus dobânda

Banca Transilvania a dezvăluit care este oferta pe care...

Autor: Ştefan Stan

02.06.2020, 21:48 19084

Banca Transilvania a lansat astăzi noua ofertă de credite printr-o campanie numită #Goodvibesonly. Noua ofertă, care ar fi cea mai mare campanie de shopping bancar online BT de pana acum, va avea loc pe parcursul a zece zile, in perioada 2 – 12 iunie, pe siteul BT, iar stocurile sunt nelimitate.

Banca Transilvania anunţă reduceri şi beneficii la mai multe produse şi servicii ale Grupului, cum ar fi creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, cardul de cumparaturi STAR, leasing auto, aplicatia BT Pay, finantare prin BT Direct etc.

Spre exemplu, pentru creditul imobiliar/ ipotecar, dobânda va fi variabilă, de 4,99%, compusă din IRCC + marjă fixă de 2,55%. Anterior, marja standard a băncii era de 2,95% pentru cine primeşte veniturile într-un cont BT, respectiv 3,25% pentru cine încasează la alte bănci. 

Drept comparaţie, la ING, creditul ipotecar standard fără asigurare de viaţă are o dobândă de 5,57% pe an, compusă dintr-o marjă fixă 3,13% + indice IRCC, în timp ce creditul ipotecar cu asigurare de viaţă are o dobândă de 5,27% (IRCC+2.83). La BCR, creditul ipotecar Casa Mea oferă o dobândă variabilă de 4,94% dacă venitul este încasat la BCR. 

Oferta CEC Bank la credite ipotecare este o dobândă de 4,84% (IRCC + 2,40%). 

Vedeţi mai jos mai multe detalii despre noua ofertă lansată de Banca Transilvania 

► Creditul imobiliar/ipotecar in lei pentru achizitie sau refinantare imprumut de la alta banca: dobanda variabila IRCC + 2,55%, in prezent 4,99% (fata de marja standard a bancii, de 2,95%, respectiv 3,25% pentru cine nu primeste venitul in cont BT); comision zero pentru analiza si evaluare; 15% discount la cumparaturi pe www.vivre.ro de cel putin 300 de lei.

► Creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viata si somaj, in lei: dobanda fixa de 7,99% (fata de 10,5% sau 9,5%); comision de analiza zero; 15% discount la cumparaturi pe www.vivre.ro de cel putin 300 de lei.
► Credit in contul curent overdraft: dobanda este de 10% (fata de 17%);
► Cardul BT cu poza: comision zero de emitere;
► Leasing auto pentru persoane fizice, in lei, pentru autoturisme noi de la dealeri autorizati din Romania: 4,99% dobanda (fata de 7,9%);
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO