Bănci și Asigurări

Banca Transilvania scade dobânda la ipotecare în lei până la 4,99%, de la 5,39%/5,69%, iar la creditele de consum dobânda fixă scade la 7,99%, de la 9,5%/10,5%

Banca Transilvania scade dobânda la ipotecare în lei...

Autor: Claudia Medrega

04.06.2020, 00:05 2912

Banca Transilvania scade do­bân­da pentru creditul imobiliar/ipo­te­car în lei pentru achiziţie sau refinanţare de împrumuturi de la altă bancă, prac­ti­când timp de 10 zile o dobândă variabilă de 4,99%, formată din indicele IRCC (în prezent 2,44%) la care se adaugă o mar­­jă de 2,55%. Comparativ, marja stan­dard a băncii este mai mare, de 2,95%, respectiv 3,25% pentru cine nu pri­­meşte venitul în cont la banca din Cluj.

Comparativ, unele bănci de pe piaţa românească practică dobânzi mai mari decât Banca Transilvania, în timp ce altele au dobânzi mai mici.

Banca Transilvania a decis să di­mi­nueze dobânzile şi să ofere anumite be­ne­ficii la unele produse precum cre­ditul imo­biliar/ipotecar, creditul de ne­voi per­sonale, cardul de cumpărături STAR, lea­sing auto sau aplicaţia BT Pay. Insti­tu­­ţia de credit a lansat o cam­pa­nie de shop­ping bancar online numită #Goodvibesonly, pe par­cursul a zece zile, în perioada 2 - 12 iunie, pe site-ul băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO