BCR Leasing a finanţat în 2016 bunuri în valoare de 220 mil. euro

15 mar 2017 Autor: Cristina Bellu

BCR Leasing, companie aflată pe po­diu­mul jucătorilor din piaţa de leasing fi­nanciar, a acordat anul trecut finanţări în valoare de 220,10 mil. euro, în creş­tere cu 28% faţă de anul precedent.
 
Creşterea a fost suţinută de avansul fi­nan­ţărilor care au avut ca destinaţie achi­ziţia de autoturisme şi de vehicule co­merciale uşoare, cu 40%, respectiv cu 78%, în timp ce achiziţia de vehiculele co­merciale grele a crescut cu 7%, însă s-a menţinut pe primul loc ca valoare a bu­nurilor finanţate. În acelaşi timp, finan­ţările pe segmentul de leasing pen­tru echipamente au crescut cu 28% faţă de anul precedent.
 
Divizia de leasing a BCR a urmat o stra­tegie agresivă în ultimii doi ani şi a re­uşit să urce de pe locul şapte în clasa­ment până pe locul doi, după primele no­uă luni de anul trecut. Avansul BCR Lea­sing a fost determinat de decizia de acti­va­re a distribuţiei prin intermediul agen­ţiilor bancare. Aproximativ două tre­imi din vânzările BCR Leasing vin prin bancă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Cuvinte cheie:
BCR Leasing
, finantare
, valoare
, bunuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide