Bănci și Asigurări

Boardul Patria Bank a aprobat condiţiile finale privind vânzarea unor obligaţiuni de 5 mil. euro, cu dobândă de 6,5% pe an

Boardul Patria Bank a aprobat condiţiile finale privind...

Autor: Cristina Bellu

02.09.2019, 09:48 764

Consiliul de Administraţie al Patria Bank (simbol bursier - PBK), instituţie de credit deţinută majoritar de către fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), a aprobat stabilirea condiţiilor finale privind vânzarea unei emisiuni de obligaţiuni în valoare totală de  5 mil. euro şi cu o rată a dobânzii de cel mult 6,5% pe an, potrivit informaţiilor transmise de instituţie pe bursă.

Oferta care se va derula în perioada 16 septembrie – 4 octombrie, inclusiv cu posibilitatea închiderii anticipate, prevede drept condiţie de închidere vânzarea a minimum 6.000 de obligaţiuni, respectiv subscrieri totale de minimum 3 mil. euro, în timp ce subscrierea maximă în ofertă este de 10.000 de obligaţiuni, preţul de vânzare al unei obligaţiuni fiind egal cu valoarea nominală, respectiv 500 de euro.

“Oferta va putea fi închisă anticipat, cu succes, în orice moment, la decizia Băncii, dacă la data respectivă au fost subscrise cel putin 6.000 de obligaţiuni in mod valid în Ofertă, cu o valoare de minim 3.000.000 euro”, menţionează anunţul băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO