Bănci și Asigurări

CEC Bank: Creditele de refinanţare fără ipotecă, cu o dobândă de 11% pe an, şi creditul de nevoi personale dobândă variabilă, IRCC+6,20%, pot fi contractate acum integral online

CEC Bank: Creditele de refinanţare fără ipotecă, cu o...

Autor: Roxana Rosu

14.12.2022, 11:25 453

CEC Bank extinde oferta de produse care pot fi contractate integral online, adăugând creditul de refinanţare nevoi personale cu dobândă fixă şi creditul de nevoi personale cu dobândă variabilă şi asigurare inclusă.

”Continuăm strategia de digitalizare a CEC Bank, iar refinanţarea creditelor de nevoi personale fără garanţii şi creditul de nevoi personale cu asigurare inclusă sunt noile produse pe care l-am adus 100% în zona online, pentru a completa oferta disponibilă în magazinul online CEC-IN.ro. În prezent, oferta include pachetele de cont bancar pentru persoane fizice şi IMM-uri, credite de nevoi personale şi carduri de credit. Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă lcea un magazin online şi este un serviciu pentru care vedem că există tot mai multă cerere în piaţă”, a declarat Mugur Podaru, Director Operaţiuni la Distanţă  CEC Bank.

Creditele online pot fi accesate în circa 30 de minute, pornind cu simularea noului credit şi a ratei aferente şi continuând cu completarea cererii de creditare (date personale, informaţii financiare), poză după buletin şi selfie, urmate de analiza pentru aprobarea creditului şi semnarea electronică a contractului.

Refinanţarea 100% online este disponibilă pentru credite fără ipotecă, acordate de instituţii bancare. Se pot obţine refinanţări sold pe sold – pentru acoperirea sumelor împrumutate anterior sau cu majorarea sumei împrumutate chiar şi de către cei care nu sunt clienţi CEC Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO