Bănci și Asigurări

CEC Bank oferă dobânzi cuprinse între 2,5% şi 4% pentru depozitele pe 6 luni-2 ani

CEC Bank oferă dobânzi cuprinse între 2,5% şi 4%...

Autor: Mircea Nica

22.12.2019, 00:01 3712

CEC Bank, instituţia de credit deţinută de stat, oferă comision zero de administrare cont curent la depozitele în lei la termene de 6, 12 sau 24 luni, cu o dobândă de la 2,5% la 4%, oferta fiind valabilă până pe data de 31 martie 2020, conform informaţiilor transmise de bancă.

"Cu o tradiţie de 155 de ani, CEC Bank îşi propune să joace un rol activ în încurajarea unui comportament financiar responsabil, iar economisirea este un element esenţial. De aceea,  susţinem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobânzi competitive. CEC Bank este în top 5 bănci în ceea ce priveşte dobânzile la depozitele la termen, în lei, pentru populaţie. În plus, pe lângă atragerea de resurse, CEC Bank va continua să finanţeze economia românească prin credite pentru investiţii personale sau pentru antreprenori", a transmis Bogdan Neacşu, Director General, Preşedinte CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO