Bănci și Asigurări

Cele peste 3.000 de poliţe de garanţii emise de falimentara Euroins au intrat în linie dreaptă spre expirare. Astăzi, 5 februarie este ultima zi de valabilitate

Cele peste 3.000 de poliţe de garanţii emise de...

Autor: Mircea Nica

05.02.2024, 10:30 122

După data de 5 februarie 2024, ultima zi de valabilitate a poliţelor de garanţii emise de Euroins, creditorii de asigurare care au deţinut o astfel de poliţă se pot adresa FGA cu o cerere de restituire de primă.

Poliţele de garanţii emise de Euroins România, fostul lider al pieţei asigurărilor care s-a prăbuşit în martie 2023, urmează să expire de drept începând cu data de 6 februarie. Astfel, astăzi,  5 februarie 2024 este ultima zi de valabilitate a celor 3.145 de poliţe de garanţii Euroins care ar urma apoi să expire, conform datelor Fondulului de Garantare a Asiguraţilor (FGA).

În acest context, guvernul a intervenit şi a aprobat o ordonanţă de urgenţă care permite constituirea de noi garanţii de bună execuţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO