Comisia Europeană: România are nevoie de o bancă de investiţii şi de dezvoltarea parteneriatelor public-privat pentru accesarea fondurilor UE

9 nov 2017 Autor: Simona Tatu

Planul de investiţii pentru Europa are trei piloni, iar printre cei mai importanţi este Fondul european pentru investiţii strategice (EFSI).
 
În România este nevoie de înfiinţarea unei bănci de promovare a investiţiilor şi de parteneriate public-privat pentru a creşte nivelul de accesare a fondurilor din Planul de Investiţii pentru Europa, cunoscut şi sub numele de Planul Juncker, sunt de părere reprezentanţii Comisiei Europene din România. România se află pe locul 25 din cele 28 de ţări ale UE, privind nivelul de accesare a acestor fonduri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.11.2017

 
Cuvinte cheie:
investitii
, comisia europeana
, comisie
, romania
, banca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide