Cristian Şeitariu, propus în conducerea CEC Bank: Le-am spus celor de la Finanţe să-mi retragă propunerea pentru că vreau să rămân la Jidvei

2 nov 2017 Autor: Cristian Hostiuc

Cristian Şeitariu, directorul general al producătorului de vin Jidvei şi propunerea Ministerului de Finanţe pentru a ocupa poziţia de vicepreşedinte la CEC Bank, spune că a solicitat celor de la Finanţe să-i retragă nominalizarea întrucât vrea să rămână la Jidvei.

El spune că având în vedere această solicitare dosarul lui nici nu a mai ajuns în Comitetul de Nominalizare al CEC, comitet care trebuie să analizeze propunerile pentru funcţia de conducere şi nici la BNR, instituţia care trebuie să avizeze persoanele care pot să conducă o bancă. ZF a scris că două propuneri pentru conducerea CEC nu au trecut de Comitetul de Nominalizare din CEC.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.11.2017

 
Cuvinte cheie:
propunere
, finante
, cec bank
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide