Doi foşti preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, prezenţi la BNR la conferinţa susţinută de şeful grupului Bilderberg, vicontele Davignon

17 oct 2013 Autor: Sorin Pâslaru

Fostii presedinti Ion Iliescu (S) si Emil Constantinescu (D) sosesc la o conferinta de presa, sustinuta de Richard Haas, presedinte al Consiliului pentru Relatii Externe si vicontele Etienne Davignon, presedintele Clubului Bilderberg (nu sunt prezenti in imagine), la sediul BNR, in Bucuresti, vineri, 14 octombrie 2011.

ARHIVĂ. Fostii presedinti Ion Iliescu (S) si Emil Constantinescu (D) sosesc la o conferinta de presa, sustinuta de Richard Haas, presedinte al Consiliului pentru Relatii Externe si vicontele Etienne Davignon, presedintele Clubului Bilderberg (nu sunt prezenti in imagine), la sediul BNR, in Bucuresti, vineri, 14 octombrie 2011.

Foştii preşedinţi ai României Ion Iliescu şi Emil Constantinescum, au sosit joi seara la sediul BNR din Bucureşti, pentru a urmări conferinţa susţinută de vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg.
 
La Banca Naţională sunt prezenţi joi seara înalţi oficiali, miniştri , foşti miniştri, preşedintele Academiei Române, Ionel Haiduc, bancheri şi reprezentanţi ai mediului privat
 
Viconte Étienne Davignon, liderul Grupului Bilderberg, care se află de miercuri în România, a fost primit joi dimineaţă de preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, urmând să se întâlnească şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Liderul misteriosului grup financiar asimilat unui guvern din umbră al lumii are programat la Bucureşti un discurs la celebrarea a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Vicontele Davignon conduce unul dintre cele mai influente grupuri ale oamenilor politici şi de afaceri din lume, o comunitate elitistă pe seama căreia este pusă ideea trecereii la moneda euro sau la piaţa unică europeană. Din grupul Bilderberg fac parte aproximativ 180 de personalităţi ale lumii, de la bancheri (Paul M. Achleitner, Deutsche Bank AG, , Klaas H.W. Knot, President, De Nederlandsche Bank, Enrico Cucchiani, CEO, Intesa Sanpaolo SpA), importanţi jucători în afaceri (Jeff Bezos, fondator şi CEO, Amazon.com, Jean François van Boxmeer, CEO, Heineken, Thomas Enders, CEO, EADS, Peter Löscher, CEO, Siemens AG, Jean-Dominique Senard, CEO, Michelin Group), profesori universitari de la Oxford, Stanford sau London Business School, până la politicieni precum Christine Lagarde, fostul ministru francez şi actual preşedinte FMI, fostul premier francez Francois Fillon, preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, ministrul suedez de Externe Carl Bildt, ministrul suedez de Finanţe, Anders Borg sau ministrul danez de Finanţe Bjarne Corydon, ministrul spaniol al Economiei Luis de Guindos, fostul premier italian, Mario Monti, Mark Rutte, prim-ministrul Ţărilor de Jos sau la figuri precum Prinţesa Beatrix a Olandei, care i-a cedat tronul fiul său.

Membrii grupului Bilderberg se întâlnesc anual, în lunile mai sau iunie, alternativ, în 50 de ţări din Europa sau America, reuniunile fiind prezentate, datorită caracterului lor secret, ca semioculte.

 

 
Cuvinte cheie:
bnr
, conferinta
, presedinti

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide