Economia în 2018. „Dacă până acum am avut un Sandero, de acum înainte avem nevoie de un Duster, o maşină care nu este rapidă, dar este stabilă“

13 iul 2018 Autor: Iulian Anghel

Anul 2017 a fost, pentru economia României, unul de excepţie, dar acest lucru nu se va repeta. 

Până acum, BNR a câştigat bătălia cu inflaţia, dar nu şi războiul. Dobânda-cheie a Băncii Naţionale ar putea ajunge la 2,75% la finalul anului, iar la jumătatea lui 2019 ar putea atinge 3,25%, cred analiştii OTP Asset Management, care anticipează pentru România o creştere economică de 4% în 2018, cu o inflaţie de 3,6% la finalul anului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
economie
, otp bank
, pib
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide