Bănci și Asigurări

Eleni Skoura, director executiv BCR: Pe partea de credite comerciale, am oferit mai mult dobânzi fixe

Eleni Skoura, director executiv BCR: Pe partea de credite...

Autor: Răzvan Botea

03.07.2019, 13:57 1546

Eleni Skoura, director executiv BCR, a spus la ZF Bankers Summit 2019 că strategia de creditare a BCR cu mai multe credite cu dobânzi fixe este una care a dat roade şi pe care banca o va practica în continuare.

„Pe partea de creditare responsabilă, am continuat să oferim în cea mai mare parte rate fixe. Noi credem în stabilitate. Oferim, de asemenea şi dobânzi variabile, dar recompensăm comportamentul responsabil. Credem că există în continare spaţiu de creştere. Aş spune creştere prudentă, luând în considerare proporţia de împrumuturi fixe din piaţă. Suntem optimişti la BCR”, a spus ea.

Ce a mai spus Eleni Skoura la ZF Bankers Summit 2019:

Suntem foarte fericiţi în legătură cu rezultatele noastre, dar, cel mai important, suntem fericiţi cu strategia noastră de digitalizare şi creditare responsabilă. Se vede în rezultatele noastre.

Am oferit şi cursuri de educaţie financiară, am înregistrat un record Guinnes. În mai puţin de un an jumătate, am oferit cursuri pentru mai mult de 300.000 de adulţi şi copii.

Pregătim mult mai multe pe partea digitală. Pentru noi, creditele comerciale, cât şi creditele ipotecare au mers foarte bine. Acum câteva luni, am folosit ceva unic în piaţă. După ce aplică pentru creditul Casa Mea, ajutăm clientul să descarce pe smartphone-ul său o aplicaţie care îi permite să meargă acasă şi să continue comunicarea cu noi, cu notarul, de exemplu, totul digital, până la momentul finalizării tranzacţiei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO