Bănci și Asigurări

​François Bloch, CEO BRD Groupe Société Générale: Este important să ne amintim misiunea şi scopul nostru, dacă ne vom concentra pe acestea ne vom putea pregăti pentru ceea ce va veni

Videoconferinţa ZF/BRD - BUGET 2021: Cum pregătim viitorul?

​François Bloch, CEO BRD Groupe Société Générale:...

Autor: Miruna Diaconu

09.12.2020, 13:05 225

François Bloch, CEO BRD Groupe Société Générale, spune că este foarte important ca în prezent atât băncile, cât şi companiile, să ţină cont de misiunea şi scopul lor, astfel că doar o atenţie sporită asupra acestor două aspecte va ajuta semnificativ în depăşirea mai uşoară a unei crize.

“Este important să ne amintim misiunea şi scopul, dacă ne vom concentra pe acestea, ne vom putea pregăti pentru ceea ce va veni. Misiunea nostră este să ajutăm economica românească să crească şi să oferim finanţare în termeni de investiţii. Totodată, trebuie să asigurăm protecţia consumatorilor, să îi ajutăm cu sfaturi pe clienţii noştri, acestea sunt foarte importante şi pe ele ne concentrăm”, spune François Bloch, CEO BRD Groupe Société Générale, în cadrul videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.

El precizează faptul că 2020  a constat  în modul în care  a fost gestionată criza, iar focusul băncii a căzut pe trei aspecte, pe de o parte protejarea angajaţilor pentru a putea exista o continuitatea a businessului, cea de-a doua prioritate a fost susţinerea clienţilor, iar cel de-al treilea aspect a fost susţinerea dezvoltării businessurilor.

“Luate toate aceste lucruri în calcul, cred că este baza formată în 2020 pentru a ne putea pregăti de ceea ce va veni în 2021. Când ne focusăm pe misiunea şi scopul nostru, când planificăm cu atenţie cât de rezistenţi putem noi să fim, vom putea trece cu bine şi 2021”, spune François Bloch, CEO BRD Groupe Société Générale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO