Bănci și Asigurări

Garanti BBVA România a va demara o companie de weekend prin care oferă bonusuri pentru posesorii de Bonus Card

Garanti BBVA România a va demara o companie de weekend...

Autor: Mircea Nica

27.04.2022, 00:03 107

Garanti BBVA va demara o nouă companie, Domnul Weekend, prin care încurajează posesorii de Bonus Card să folosească avantajele oferite în weekend, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Lansăm campania Domnul Weekend pentru a încuraja românii să profite la maximum de weekenduri, cu ajutorul stimulentelor Bonus Card. Suntem bucuroşi să dezvoltăm acest proiect alături de parteneri puternici şi cunoscuţi din diverse domenii şi să putem oferi clienţilor noştri bonusuri substanţiale la diverse achiziţii, fie că este vorba de cumpărături specifice sărbătorilor, haine, jucării sau electrocasnice“, a declarat Emre Unal, director, Carduri, Garanti BBVA.

Din data de 30 aprilie, toţi clienţii Garanti BBVA care folosesc Bonus Card pentru achiziţii în zilele de sâmbătă şi duminică vor primi bonus suplimentar de până la 10% în magazinele şi pe site-urile de cumpărături online selectate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO