Bănci și Asigurări

Global Finance şi PWM/The Banker: Erste Private Banking are cel mai bun serviciu de gestionare a averii din România. Divizia administrează active de aproape 2,1 miliarde de euro

Ava Beznoska, Head of Erste Private Banking în România

Ava Beznoska, Head of Erste Private Banking în România

Autor: Cristina Bellu

15.11.2023, 12:58 871

Erste Private Banking România, divizie a BCR, a fost desemnat drept cel mai bun serviciu de gestionare a averii din România de către PWM/The Banker şi Global Finance.

PWM/The Banker a desemnat Erste Private Banking drept cel mai bun serviciu de gestionare a averii şi în Europa Centrală şi de Est (ECE) şi, distinct, la nivel naţional, în Austria şi România.

Global Finance a acordat distincţia pentru serviciile similare ale Erste Private Banking din Cehia, Slovacia, Croaţia şi România şi, suplimentar, a premiat Erste Group ca cea mai bună bancă privată pentru investiţii durabile în ECE.

„Angajamentul nostru faţă de clienţi şi de inovarea continuă rămâne ferm, într-un context de piaţă care se menţine provocator”, spune Ava Beznoska, Head of Erste Private Banking în România.

În România, serviciul de private banking a fost inclus în portofoliul BCR începând cu 2010, iar în prezent acoperă toate regiunile din ţară, cu focus în principal pe Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

Divizia oferă servicii de administrare a averii a 3.100 de clienţi, cu active totale gestionate de aproximativ 2,1 miliarde de euro, spun oficialii BCR.

În Austria, Erste Private Banking are în portofoliu 6.000 de clienţi şi administrează active totale de aproape 50 de miliarde de euro, inclusiv afaceri instituţionale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO