Bănci și Asigurări

ING Bank permite pre-aprobarea financiară a unui credit ipotecar direct din Home’Bank: clienţii pot calcula suma maximă pe care o pot împrumuta pentru achiziţia unei locuinţe

ING Bank permite pre-aprobarea financiară a unui credit...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2022, 13:19 6700

ING Bank simplifică procesul de pre-aprobare financiară pentru crediele ipotecare, direct din aplicaţia de internet şi mobile banking ING Home’Bank, astfel încât persoanele interesate de achiziţia unei locuinţe pot afla imediat suma maximă pe care o pot împrumuta, fără a se deplasa la un ING Office.

Disponibilă din această săptămână, noua funcţionalitate oferă posibilitatea stabilirii unui buget maxim înainte de analiza ofertelor existente pe piaţa imobiliară.

„Creditele ipotecare sunt printre puţinele produse bancare care încă nu pot fi digitalizate complet, din păcate. Cu toate acestea, facem toţi paşii pentru a scurta procesul pentru cei care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă, prin credit,  prin instrumentele digitale care ne caracterizează strategia şi felul în care dorim să ne deservim clienţii. Conform studiilor noastre interne, clienţii consideră că peste 70% din proces este rezolvat în momentul în care au pre-aprobarea financiară. Acest serviciu unic pe piaţa serviciilor din România facilitează mult procesul achiziţie a unei locuinţe, deoarece iţi permite să afli pe loc, de oriunde te-ai afla, care este suma maximă pe care o poti împrumuta şi te ajută să ştii din start până la ce prag financiar poti începe căutările.”, a declarat Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO