Bănci și Asigurări

Ionuţ Stanimir, Director Executiv Marketing şi Comunicare, BCR: Cred că sunt prea puţine soluţii propuse de bănci despre ce poţi să faci cu banii tăi.

Ionuţ Stanimir, Director Executiv Marketing şi...

Autor: Roxana Rosu

05.07.2018, 12:43 550

Cred că sunt prea puţine soluţii propuse de bănci despre ce poţi să faci cu banii tăi, a spus Ionuţ Stanimir, Director Executiv Marketing şi Comunicare, BCR la ZF Bankers 2018. 

- se schimbă marketingul,comportamentul consumatorului şi cred că am trecut în altă etapă în ce priveşte percepţia serviciului bancar. Consumatorii sunt mult mai pragmatici, când găsesc o ofertă mai bună pleacă. Cred că şi marketingul trebuie să se schimbe. El nu e doar promovare ci si costumer journey.

- vorbim mult de penetrarea bancarizării. Dacă ne uităm la soluţiile de tranzacţii oferite de bănci ele sunt avansate. Dar cred că nu am vorbit destul despre intensitatea bancarizării. Cred că sunt prea puţine soluţii propuse de bănci despre ce poţi să faci cu banii tăi.

- dacă serviciile bancare vor da valoare adăugată şi convenienţă, plus educaţia financiară a clienţilor, nu vom avea probleme

- o proporţie bună din populaţie trăieşte precar în România, dar ea nu trebuie să rămână aşa. Ca să nu avem sărăcie cruntă la 100 de km de Timişoara trebuie să ne gândim cum ducem capitalul acolo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO