Bănci și Asigurări

Ministerul Mediului de Afaceri lansează un portal special pentru „legea prevenţiei“

Ştefan Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri: Nu ne aflăm pe poziţii antagonice. Suntem parteneri, iar această lege este doar un prim pas în modernizarea actului de control, creşterea gradului de educare antreprenorială şi conformarea colaborativă.

Prin crearea şi gestionarea acestei platforme Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat îşi consolidează rolul de partener al antreprenorilor români şi străini.

Ştefan Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri: Nu ne aflăm pe poziţii antagonice. Suntem parteneri, iar această lege este doar un prim pas în modernizarea actului de control, creşterea gradului de educare antreprenorială şi conformarea colaborativă. Prin crearea şi gestionarea acestei platforme Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat îşi consolidează rolul de partener al antreprenorilor români şi străini.

01.05.2018, 00:05 540
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a lansat portalul www.prevenire.gov.ro dedicat informării oamenilor de afaceri cu privire la mecanismul de funcţionare a prevenirii, instituit prin legea prevenirii.
 
„Portalul www.prevenire.gov.ro este instrumentul care adună toate principiile legii prevenirii, o lege foarte aşteptată de mediul de afaceri, prin care vrem să schimbăm percepţia asupra relaţiei antreprenor - stat. Nu ne aflăm pe poziţii antagonice. Suntem parteneri, iar această lege este doar un prim pas în modernizarea actului de control, creşterea gradului de educare antreprenorială şi confor­ma­rea cola­borativă. Prin crearea şi gestionarea acestei platforme Minis­terul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat îşi con­solidează rolul de parte­ner al antreprenorilor români şi străini, oferindu-le cele mai bune soluţii de dez­voltare a afacerilor în Ro­mâ­nia“, spu­ne ministrul de resort Ştefan Radu Oprea, în prezentarea plat­formei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO