Mişu Negriţoiu, fost şef la ASF şi la ING Bank România, ajunge în Big Four. A fost recrutat de EY România pe poziţia de senior advisor

10 ian 2018 Autor: Claudia Medrega

Mişu Negriţoiu, 67 de ani, fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), şi fost şef al ING Bank, se alătură firmei de audit şi consultanţă EY pe poziţia de senior advisor, urmând să ofere consultanţă pentru tranzacţii şi sprijin pentru dezvoltarea strategiei de piaţă a EY, la nivel local, dar şi internaţional. El a deţinut anterior funcţii executive, atât în sectorul public, cât şi în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Mişu Negriţoiu a fost preşedinte al ASF între 2014 şi 2016, o perioadă extrem de dificilă pentru instituţie. Are aproape două decenii de experienţă ca bancher, fiind considerat un profesionist cu o bună reputaţie şi multe contacte în business şi mediul financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Mişu Negriţoiu
, ASF
, âING Bank România
, Big Four
, EY România
, senior advisor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide