Bănci și Asigurări

OTP Bank România devine partener al Asociaţiei Române de Fintech, formată din 21 de startup-uri româneşti care dezvoltă soluţii de tehnologie financiară

OTP Bank România  devine partener al  Asociaţiei...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2022, 11:39 188

OTP Bank România  a devenit partener al  Asociaţiei Române de Fintech (Rofin.tech ), ai cărei membri sunt peste 20 de companii fondate de antreprenori românicare dezvoltă soluţii de tehnologie financiară.

“OTP Bank se află într-un proces accelerat de transformare digitală, în care s-a investit semnificativ în ultima perioadă. Astfel, asocierea cu RoFin.tech reprezintă o oportunitate de dialog şi colaborare cu organizaţii de profil relevante şi companii fintech dornice să se dezvolte. OTP Bank va sprijini membrii RoFin.tech, peste 20 de start-up-uri şi scale-up-uri româneşti, oferindu-le acces la experienţa şi resursele băncii. Viziunea de dezvoltare a OTP Bank se bazează pe digitalizare, inovaţie şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate, centrate pe tehnologie, dar şi pe interacţiunea cu clientul. Cred că aceste caracteristici constituie premisele unui parteneriat de succes, pe termen lung”, a declarat Constantin Mareş, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Digital.

Printre obiectivele RoFin.tech se află intermedierea schimbului de experienţă între membrii asociaţiei din România şi partenerii la nivel european, precum şi sprijinirea creării şi dezvoltării canalelor offline şi online, de care firmele autohtone au nevoie pentru a creşte şi a-şi extinde operaţiunile la nivel naţional şi internaţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO