OTP România şi-a majorat cu 18% profitul net în primul trimestru din 2018, până la 22,5 milioane de lei

16 mai 2018 Autor: Anelis Baciu

Veniturile din dobânzi reprezintă cea mai importantă sursă de venit pentru OTP, având o pondere de 77% în totalul veniturilor OTP din primul trimestru.

OTP România a închis primele trei luni din 2018 cu un profit net de 22,5 milioane de lei, în creştere cu 18%, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, potrivit informaţiilor transmise de bancă. Acesta este cel mai mare profit trimestrial înregistrat până acum de grupul ungar OTP în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
otp bank
, banca
, crestere
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide