Bănci și Asigurări

Patria Bank vine cu o dobândă promoţională pentru creditele ipotecare în euro. Marja fixă este 3,3%, iar DAE de la 3,79%

Patria Bank vine cu o dobândă promoţională pentru...

Autor: Mircea Nica

07.07.2022, 00:00 259

Patria Bank vine cu o ofertă promoţională a dobânzii pentru creditele ipotecare accesate prin Patria Acasă în euro, până pe 30 septembrie 2022, în care marja fixă percepută de bancă este de 3,3%  pentru toţi clienţii, indiferent dacă aleg sau nu să vireze venitul la Patria Bank, vor să achiziţioneze sau vor să-şi refinanţeze un împrumut ipotecar aflat la o altă bancă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. 

Oferta băncii va fi valabilă până la 30 septembrie 2022 şi va presupune o rată anuală a dobânzii de 3,58% şi DAE de la 3,79%. Valoarea creditului poate fi între 5.000 şi 350.000 de euro, avansul necesar pentru accesarea sa începând de la 20% din valoarea imobilului achiziţionat cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de ani. Creditul Patria Acasă în euro este un credit de achiziţie imobil care a înregistrat o dublare a cererilor, pe volume noi, în luna iunie 2022 faţă de iunie 2021. În oferta standard a băncii, alături de creditul Patria Acasă în euro, clienţii pot opta pentru creditul ipotecar Acasă în lei cu o dobândă fixă pe 5 ani, care ulterior devine variabilă sau dobândă variabilă.

„Venim în întâmpinarea clienţilor noştri care aleg în această perioadă să îşi cumpere casa visată cu o ofertă promoţională care să-i ajute să-şi împlinească acest plan. Ultimii ani şi imobilele pe care le finanţăm ne-au confirmat schimbarea ce s-a accentuat în anii pandemiei: oamenii caută spaţii mai mari, mai aproape de zone verzi sau în afara oraşelor. Astfel, continuăm eforturile de a găsi soluţii şi de a construi oferte şi promoţii care să răspundă cât mai bine nevoilor lor“, a declarat Elena Nicodinescu, manager department dezvoltare produse retail şi canale digitale, Patria Bank. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO