Bănci și Asigurări

Revolut vine pe piaţă cu un nou plan financiar exclusivist pentru clienţii cu un stil de viaţă axat pe lux

Revolut vine pe piaţă cu un nou plan financiar...

Autor: Mircea Nica

19.06.2023, 00:00 1651

Revolut vine pe piaţă cu un nou plan financiar premium, varianta Ultra, care include şi un card placat cu platină pentru clienţii cu un stil de viaţă axat pe lux şi explorare, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Noul plan Ultra va costa 260 de lei pe lună, faţă de 55 lei pe lună pentru pachetul Metal, care până acum era cel mai mare plan financiar din cadrul portofoliului Revolut. Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, ceea ce marchează o nouă etapă importantă pentru colaborarea dintre cele două companii. Membrii Ultra vor avea acces la peste 1.400 de lounge-uri în aeroporturi din toată lumea, inclusiv la servicii conexe (restaurant).

De asemenea, pachetul financiar oferă şi asigurare pentru anularea din orice motiv. Aceasta poate ajunge până la 420 de lire sterline în funcţie de tipul activităţii. Indiferent de motivul anulării unei călătorii, clienţii Ultra pot primi înapoi banii pentru zboruri, biletele de tren, cazarea sau biletele la evenimente diverse, în valoare de până la 5.000 de lire sterline. În acelaşi timp, planul Ultra oferă şi asigurarea medicală de urgenţă, acoperirea pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă, dar şi asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate.

Utilizatorii Ultra vor beneficia şi de un cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi, funcţia de rezervare cazări inclusă în aplicaţie, şi vor avea şi acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum şi de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună. Un client poate retrage numerar de la un ATM în valoare de până la 2.000 de lire sterline în fiecare lună, economisind astfel până la 40 de lire sterline pe an în comisioane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO