Analiză

Revoluţia fiscală a dus la încetinirea ritmului de creştere a câştigului salarial net

14 mar 2018 Autor: Roxana Rosu

Bogdan Dumitrescu, profesor ASE: „Dacă acest ritm va continua există riscuri însemnate ca prognoza de creştere economică să fie afectată, iar veniturile bugetare vor fi mai reduse.

Încetinirea creşterii salariilor s-a accentuat în ianuarie, evoluţie care pare să fie o consecinţă a revoluţiei fiscale, iar continuarea acestei tendinţe generează riscuri însemnate ca prognoza de creştere economică să fie afectată în sens negativ, iar veniturile bugetare să fie semnificativ mai reduse, arată Bogdan Dumitrescu, conferenţiar la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, revolutie
, castigare
, incetinire
, prognoza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide