Bănci și Asigurări

Richard de Graaf, ING Bank România: Suntem pregătiţi pentru a primi angajaţii la birou, dar limita va fi de 40%

Richard de Graaf, ING Bank România: Suntem pregătiţi pentru a primi angajaţii la birou, dar limita va fi de 40%

Richard de Graaf, head of HR, ING Bank România: Noi ne-am do­rit să extindem procesul de lucru de aca­să şi să implementăm acest mo­del hibrid, în detrimentul revenirii totale la birou.

Autor: Roxana Petrescu

12.07.2021, 10:35 5561

♦ Cei aproape 2.300 de angajaţi ai ING Bank România, a patra cea mai mare bancă din sistemul naţional în funcţie de valoarea activelor, implementează deja modul de lucru hidrid, însăşi această modalitate de lucru fiind într-o adaptare continuă la schimbările aduse de contextul sanitar.

„În prezent, implementăm un model hibrid de lucru şi continuăm să avem o abordare flexibilă în ceea ce priveşte prezenţa la birou. Sediul nostru central este pregătit pentru a primi în siguranţă angajaţii, dar limita pentru prezenţa la birou va fi de 40% la nivelul întregii organi­zaţii, respectând reglementările în vigoare. Ascultăm cu atenţie feedbackul colegilor noştri şi monitorizăm constant măsurile adoptate de guvern şi evoluţia pandemiei; în funcţie de aces­tea, vom putea lua noi decizii“, spune Richard de Graaf, head of HR, ING Bank România.

Potrivit datelor din cea mai nouă ediţie a anuarului ZF Cei Mai Mari Jucători din Economie, ING Bank România avea la finalul anului trecut 2,281 de angajaţi şi un portofoliu de active de 53,5 mi­liarde de lei.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO