Bănci și Asigurări

Robert Zănescu, directorul de comunicare al Bancpost, a părăsit din nou sistemul bancar

Robert Zănescu

Robert Zănescu

Autor: Ciprian Botea

22.01.2015, 10:55 2130
Robert Zănescu a părăsit la finalul anului trecut poziţia de director de comunicare şi marketing al Bancpost, subsidiara locală a grupului Eurobank, pe care a deţinut-o timp de peste patru ani. El lucrează acum pentru compania de marketing şi comunicare Zephyr Group din poziţia de senior marketing & PR expert. Zănescu se întorsese în sistemul bancar în vara lui 2010 după ce între 2002 şi 2006 lucrase ca director de marketing al austriecilor de la Raiffeisen Bank. Zănescu are o experienţă de peste 20 de ani în marketing şi comunicare, lucrând pentru multinaţionale pecum Reckitt Benckiser (1996 - 2002) şi PepsiCo (2008 - 2009). El a urmat un program de executive MBA la ASEBUSS.
 
Zănescu lucra pentru Bancpost din vara lui 2010, perioadă în care banca a schimbat trei directori generali şi a trecut prin două procese de fuziune eşuate, iniţiate ca urmare a crizei greceşti. Zănescu era şi vicepreşedinte al comisiei de comunicare a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), funcţie pe care a obţinut-o în decembrie 2013 după ce a pierdut alegerile pentru poziţia de preşedinte. El şi-a pierdut automat această funcţie după plecarea din sistemul bancar. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO