Bănci și Asigurări

Studiu: Piaţa locală poate să acopere finanţările locale pe termen scurt

În opinia specialiştilor există lichiditate pe piaţă, iar împrumutul, în ciuda tuturor creşterilor şi a scăderilor pe care le-a înregistrat economia în ultimii ani, rămâne un instrument de finanţare viabil.

Potrivit Casei de Avocatură Zamfi­rescu, Racoţi & Partners, prima majorare a ratei cheie este aşteptată în cel de-al doilea trimestru al anului 2018.

În opinia specialiştilor există lichiditate pe piaţă, iar împrumutul, în ciuda tuturor creşterilor şi a scăderilor pe care le-a înregistrat economia în ultimii ani, rămâne un instrument de finanţare viabil. Potrivit Casei de Avocatură Zamfi­rescu, Racoţi & Partners, prima majorare a ratei cheie este aşteptată în cel de-al doilea trimestru al anului 2018.

Autor: Ştefan Stan

08.12.2017, 00:05 110

Tranzacţiile mari pot atrage atenţia băncilor internaţionale.

Împrumuturile sindicalizate s-au confruntat în ultimii ani cu presiuni venite din mai multe direcţii - fie că vorbim de turbu­lenţe politice, de volatilitate econo­mică sau de criza financiară, însă piaţa locală este în creştere şi există perspective foarte bune pentru a creşte şi mai mult, datorită investiţiilor planificate în domeniul energiei şi al infrastructurii, spune Elena Iacob, partener al firmei de avocatură ZRP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO