Bănci și Asigurări

O nouă tranzacţie în asigurări: Autonom Protect, compania de servicii pentru piaţa de asigurări a Grupului Autonom, preia pachetul majoritar la Nova Ria24, companie axată pe servicii de asistenţă tehnică, medicală şi de călătorie

 O nouă tranzacţie în asigurări: Autonom Protect,...

Autor: Cristina Bellu

20.02.2024, 11:57 257

Autonom Protect, divizia de servicii pentru piaţa de asigurări a Grupului Autonom, controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a preluat pachetul majoritar de acţiuni la Nova Ria24 Servicii, companie specializată în servicii de asistenţă tehnică, medicală şi de călătorie.

“Prin integrarea expertizei şi resurselor Nova Ria24 în portofoliul nostru facem un pas important în misiunea noastră de a oferi soluţii inovatoare şi de înaltă calitate în domeniul asigurărilor, într-o manieră care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor noştri”, spune Narcis Păvălaşcu, Fondator si Managing Partner al Autonom Protect.

Afacerile Nova Ria24 au atins 10,2 mil. lei în 2022, în creştere cu aproape 38% an/an, în timp ce profitul net a ajuns la 1,5 mil. lei, plus 46,8% an/an, potrivit celor mai recente date raportate de companie la Ministerul de Finanţe.

“Intrarea Autonom în structura asociativă a Nova RIA24 contribuie fundamental la eforturile noastre de creştere, pe o piaţă aflată într-o continuă expansiune”, adaugă Nicoleta Zamfir, actionar unic Nova Ria24.

Autonom Protect reprezintă compania de servicii pentru piaţa de asigurări a Grupului Autonom, un furnizor integrat de servicii de mobilitate, care operează cea mai extinsă reţea din România, prezentă în peste 30 de oraşe din ţară. Compania oferă servicii integrate pentru piaţa de asigurări precum: administrare portofolii asigurări, gestionare daune pentru orice linie de business din asigurari, servicii de asistenţă rutieră şi maşină de înlocuire sau sisteme IT din domeniul asigurarilor.

 
 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO