Bănci și Asigurări

UniCredit Bank oferă companiilor posibilitatea de a emite sau reemite cardurile de debit 100% online prin aplicaţia BusinessNet

UniCredit Bank oferă companiilor posibilitatea de a...

Autor: Mircea Nica

24.11.2023, 00:03 80

UniCredit Bank lansează o nouă funcţionalitate în aplicaţia de internet banking, BusinessNet pentru clienţii persoane juridice - emiterea şi reemiterea cardurilor de debit 100% online - oferind companiilor acces şi control permanent asupra portofoliului de carduri de debit emise, potrivit informaţiilor transmise de bancă. „Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, iar digitalizarea serviciilor şi produselor este una din principalele direcţii urmărite.

Prin lansarea functionalităţii de emitere/reemitere carduri de debit    în aplicaţia BusinessNet, clienţii    vor economisi timp, efort şi resurse pentru afacerile lor“, a declarat Raluca Popescu, vicepreşedinte executiv divizia corporate & investment banking la UniCredit Bank.  UniCredit Bank lansează o nouă funcţionalitate în aplicaţia de internet banking, BusinessNet pentru clienţii persoane juridice - emiterea şi reemiterea cardurilor de debit 100% online - oferind companiilor acces şi control permanent asupra portofoliului de carduri de debit emise, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, iar digitalizarea serviciilor şi produselor este una din principalele direcţii urmărite. Prin lansarea functionalităţii de emitere/reemitere carduri de debit    în aplicaţia BusinessNet, clienţii    vor economisi timp, efort şi resurse pentru afacerile lor“, a declarat Raluca Popescu, vicepreşedinte executiv Divizia Corporate&Invesment Banking la UniCredit Bank. Solicitarea de emitere şi reemitere a cardurilor de debit emise pe companie se realizează în câteva minute, direct din aplicaţia BusinessNet, în modulul «Card Management», fără a fi necesară prezenţa la bancă sau completarea unor documente pe hârtie, oferind companiilor confort şi control financiar, susţine banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO