Bănci și Asigurări

UniCredit Ţiriac Bank şi-a extins reţeaua cu cinci unităţi, ajungând la 240

Autor: Razvan Voican

11.10.2011, 00:00 161

UniCredit Ţiriac Bank, controlată de italienii de la UniCredit în parteneriat cu omul de afaceri Ion Ţiriac, a deschis în ultima perioadă cinci unităţi dintre care două în Bucureşti, două în Constanţa şi una în Bacău. Banca a ajuns astfel la 54 de unităţi în Capitală.

De asemenea, are o poziţie solidă în Constanţa, unde operează acum 13 sucursale. UniCredit este singura instituţie de credit de pe piaţă care are în derulare un program semnificativ de extindere a reţelei teritoriale, conform strategiei de dezvoltare pe retail. Din cauza situaţiei economice dificile programul a fost însă revizuit substanţial faţă de amploarea iniţială. Cu cele cinci unităţi noi banca a ajuns la un total de 240.

"Dorim să ne plasăm cât mai aproape de clienţi şi de comunităţile locale, să le dovedim că suntem un partener cu care se lucrează uşor", spune Emanuelle Butta, vicepreşedinte executiv responsabil cu retailul. El a venit în România de aproape un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO