Bănci și Asigurări

ZF Bankers 2020, Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank. CEC Bank are în plan o ascensiune până pe locul 5 în rândul băncilor pentru următorii ani. „Cererea de credite a scăzut mai mult decât în orice altă perioadă anterioară, dar există încă suficient business, pe sectoare precum agrobusiness, farma, infrastructură, unde vin proiecte noi care pot fi finanţate.“

Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank: Provocarea principală pentru noi este să ne adaptăm la nişte condiţii care vin fără manual. Trebuie să ne menţinem capacitatea de a ne adapta la condiţiile ce pot să mai apară.  Nimeni nu a fost pregătit de astfel de măsuri.

Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank: Provocarea principală pentru noi este să ne adaptăm la nişte condiţii care vin fără manual. Trebuie să ne menţinem capacitatea de a ne adapta la condiţiile ce pot să mai apară. Nimeni nu a fost pregătit de astfel de măsuri.

Autor: Roxana Rosu

03.08.2020, 19:15 330

CEC Bank vizează creşterea cotei de piaţă în următorii ani, de la 6,6% la finele lui 2019, şi poziţionarea pe locul 5 în rândul băncilor din România, faţă de locul 7 în prezent.

„Suntem pe o strategie de creştere a cotei de piaţă spre locul 5, în câţiva ani. Înseamnă să ne adaptăm la situaţiile care vor veni“, a declarat Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank, la videocon­ferinţa ZF Bankers Summit 2020.

Potrivit managerului, planul băn­cii, în contextul actual, este să con­tinue finanţarea, pe lângă asigura­rea măsurilor de protecţie pentru clienţi şi angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO