ZF Live. Ion Nicolae Chrissoveloni, urmaşul celebrei familii de bancheri: Viitorul aparţine internetului, lumii digitale, care deschide noi oportunităţi de afaceri. Poate voi cumpăra o licenţă, dar nu o bancă. Mă bazez pe tehnologie.

17 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

România are nevoie de o pătură puternică de antreprenori, cu gândire globală.

Ion Nicolae Chrissoveloni, urmaşul unei celebre familii de bancheri şi actual proprietar al clădirii în care funcţionează Cărtureşti Carusel, spune că viitorul aparţine lumii digitale, internetului şi oportunităţilor de afaceri pe care le aduc ele, iar în acest context România trebuie să îşi dezvolte o pătură de antreprenori, existenţa statului şi a multinaţionalelor nefiind suficientă pentru sănătatea economiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
banca
, bancheri
, cumparare
, internet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide