Burse - Fonduri mutuale

Pe 22 septembrie Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF Piaţa de capital 2023: cum putem capitaliza mai mult succesul listării Hidroelectrica. Evenimentul va fi deschis de băncile din consorţiul de intermediere al IPO-ului – Erste şi Citi

Pe 22 septembrie Ziarul Financiar organizează...

Autor: Tibi Oprea

13.09.2023, 00:06 283

Ziarul Financiar organizează pe 22 septembrie conferinţa ZF Piaţa de capital, care în 2023 ajunge la a doua ediţie şi care, într-o perioadă mar­cată de IPO Hidroelectrica (H2O), se concentrează pe cum putem capitaliza mai mult succesul lis­tă­rii şi cum aducem la bursă mai multe companii, mai mulţi investitori de retail şi mai mulţi investitori insti­tuţionali.

În debutul evenimentului ZF va discuta cu două dintre băncile de investiţii care au făcut parte din con­sorţiul de listare a Hidroelectrica – Erste şi Citi – pentru a vedea ce a presupus rolul lor în cea mai mare ofertă de acţiuni din istoria României şi pentru a pune listarea în context regional şi global.

Astfel, Jürgen Prumetz, head of corporate capital markets în cadrul Erste Group Bank şi Pablo Escondrillas, managing director, head of EMEA Power Investment Banking la Citi, vor participa în calitate de speakeri în cadrul unor discuţii one on one cu jurnaliştii ZF. Erste şi Citi au fost coordonatori globali comuni ai ofertei Hidroelectrica de 9,3 mld. lei.

Aproximativ 30 de participanţi vor lua cuvântul în conferinţa ZF Piaţa de capital 2023, printre ei numă­rându-se reprezentanţi ai bursei, din in­dustria fondurilor mutuale şi cea a fondurilor de pensii private, alţi inves­ti­tori instituţionali, brokeri şi analişti, au­ditori şi avocaţi, companii şi investitori.

Mai multe detalii puteţi citi în pagina evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO