Burse - Fonduri mutuale

ABN Systems International vrea să vină la Bursă până la finalul anului. TradeVille, intermediar

ABN Systems International vrea să vină la Bursă până la finalul anului. TradeVille, intermediar

George Barbu, CEO al ABN Systems International: Avem nevoie de capital de lucru suplimentar, care devine necesar pe măsură ce adăugăm noi furnizori şi clienţi în portofoliu, din zeci de ţări, de pe trei continente.

Autor: Cristian Bellu

17.09.2021, 09:30 332

♦ Compania deţine brandul de echipamente şi accesorii telecom Tellur.

Compania locală ABN Systems International, ce deţine brandul Tellur, integrator şi distri­buitor de echipamente electronice şi acce­sorii telecom, intenţionează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) până la sfârşitul acestui an, pentru a-şi finanţa dezvoltarea accelerată pe pieţele externe şi a-şi consolida poziţia pe piaţa locală, prin accesarea unor noi nişe de business.

Demersurile pentru oferta premergătoare listării şi pentru procesul de listare vor fi făcute împreună cu TradeVille, transmit reprezentanţii companiei.

„Suntem în punctul în care putem accelera semnificativ creşterea organică din ultimii ani,  folosind exporturile ca motor principal de creştere. (…) Mai avem nevoie de capital de lucru suplimentar, care devine necesar pe măsură ce adăugăm noi furnizori şi clienţi în portofoliu, din zeci de ţări, de pe trei continente“, spune George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO