Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Alro Slatina aleg trei noi membri ai consiliului de administraţie după demisia ruşilor din board. Mandate până în aprilie 2023

Acţionarii Alro Slatina aleg trei noi membri ai...

Autor: Eduard Ivanovici

11.04.2022, 00:03 2517

Alro Slatina (simbol bursier ALR), unul dintre principalii producători de aluminiu integraţi pe verticală din Europa şi cel mai mare consumator de energie electrică din România, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti alegerea a trei noi membri ai Consiliului de Administraţie ca urmare a votului acţionarilor.

Cei trei sunt Igor Higer, Genoveva Năstase şi Dragoş Adrian Voncu, numiţi administratori provizorii la începutul lunii martie, iar mandatele lor sunt valabile până în data de 25 aprilie 2023.

Anunţul a venit după demisia din CA a ruşilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov şi Pavel Machitski, decizia fiind luată la scurt timp după declanşarea războiului de la graniţa de nord a României. Compania este controlată majoritar de grupul rus Vimetco al omului de afaceri Vitali Machitski.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO