Acţionarii Patria Bank aprobă o majorare de capital de 61 mil. lei

13 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Acţionarii Patria Bank (PBK) au aprobat propunerea majorării de capital cu maximum 60,53 milioane lei, de la 227,12 milioane lei la 287,66 milioane lei, prin emiterea a 605,3 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei, se arată la bursă.

Majorarea de capital se va efectua prin conversia, în limita sumei de 40,30 mil. lei, a împrumuturilor subordinate acordate de EEAF Financial Services şi prin aport suplimentar în numerar, cu acordarea dreptului de preferinţă pentru acţionarii existenţi ai Patria.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
actionari
, majorare capital
, aprobare
, acordare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide