Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Teraplast Bistriţa pot atinge pe termen mediu maxime istorice, consideră brokerii

Acţiunile Teraplast Bistriţa pot atinge pe termen mediu...

Autor: Liviu Popescu

07.10.2016, 00:05 825
Acţiunile producătorului de profiluri din ma­­te­rial plastic Teraplast Bistriţa (TRP) ar putea să se po­zi­ţioneze pe o pantă ascendentă pe termen mediu, iar dacă contextul de piaţă va ră­mâne pozitiv, chiar să atingă maxime istorice în perioada ur­mătoare, consideră brokerii.
 
În prima parte a zilei de ieri, acţiunile TRP erau co­tate la 0,487 lei, în creştere cu 0,2% faţă de şe­dinţa precedentă. Acţiunile companiei au închis pe 5 octombrie la 0,486 lei, cu 2% peste nivelul de în­chidere de marţi.
 
„Pe termen mediu, dacă contextul de piaţă va ră­­­mâne pozitiv, putem asista la continuarea creş­te­ri­lor şi realizarea unor noi maxime istorice“, scrie Nicu Grigoraş, analist-şef la Inter­capital, în ra­portul Puls Capital. Teraplast a raportat în primul se­mes­tru un profit net de 26 mil. lei, în creştere cu 133% faţă de aceeaşi perioadă din 2015. Veniturile com­­­paniei bistriţene au crescut cu 12%, la 132 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO