Burse - Fonduri mutuale

Analiştii de la Erste Group oferă un preţ ţintă de 28,5 lei pentru acţiunile MedLife: upside de 73%

Analiştii de la Erste Group oferă un preţ ţintă de...

Autor: Tibi Oprea

10.03.2022, 07:40 731

♦ Doar miercuri acţiunile MedLife au urcat cu peste 15% în urma publicării recomandării şi într-o şedinţă cu aprecieri puternice ♦ BET, avans de 6,9%.

Analiştii de la Erste, grup financiar austriac care controlează BCR, au oferit un preţ ţintă de 28,5 lei pentru acţiunile integra­torului de servicii medicale private MedLife (M), care, raportat la preţul de închidere din 8 martie 2022, implică un potenţial de creştere de peste 73%, potrivit calculelor reali­zate de ZF pe baza unui raport de analiză publicat pe platforma bvbresearch.ro.

„În pofida evenimentelor actuale din regiune, ultimele rezultate anuale ale MedLife, alături de împlinirea unui alt an de achiziţii de succes, continuă să dea imaginea unei companii de prim rang cu avantaj amplu, chiar şi în condiţiile unei previziuni conservatoare a CAGR (rată de creştere anuală compusă - n. red.) atât în ceea ce priveşte volu­mele, cât şi în privinţa preţurilor“, scrie Erste Group în raportul datat 8 martie. La acest randament po­tenţial, recomandarea ar fi de „cum­părare“. Spre comparaţie, pe 11 no­iembrie 2021, Erste înainta un preţ ţintă de 26,5 lei pe acţiune, com­parativ cu 21,5 lei pe unitate la închiderea şedinţei din 22 noiembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO