Burse - Fonduri mutuale

Cine ar fi în cărţi pentru funcţia de vicepreşedinte ASF pe piaţa de capital. Gabriel Grădinescu candidează, dar pe listă ar fi şi Gabriela Horga, deputată PNL de Giurgiu: „Nu ştiu să mă fi propus cineva. Este o decizie importantă“

Gabriela Horga, deputată PNL de Giurgiu

Gabriela Horga, deputată PNL de Giurgiu

Autor: Tibi Oprea

23.10.2023, 00:05 449

♦ Funcţia de vicepreşedinte, cu atribuţii pe piaţa de capital, este remunerată cu 11.000 de euro lunar.

Zilele acestea se analizează candidaturile pentru cei care vor fi preşedintele şi vicepreşe­dinţii Autorităţii de Supra­veghere Finan­ciară (ASF) pentru urmă­torii patru ani, urmând ca la finalul lunii sau la începutul lunii no­iem­brie să aibă loc şi audierile în comisiile buge­tare.

Potrivit unor informaţii ale Ziarului Financiar, Gabriel Grădinescu, actua­lul vicepreşedinte pe piaţa de capital, vrea să meargă mai departe cu încă un mandat, însă pe lista celor care vizează funcţia remunerată cu aproximativ 11.000 de euro ar fi intrat şi Gabriela Horga, care este deputată PNL de Giurgiu.

ZF a încercat să ia legătura cu Gabriela Horga, cu Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL şi cu Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, pentru a comenta pe marginea acestui subiect. Până la redactarea acestei ştiri, Nicolae Ciucă nu a putut fi contactat, iar Ionuţ Stroe a spus că „Deocam­dată nu există nicio propunere. Decizia se va lua în urmă­toarea şedinţă a Biroului Politic Naţional“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO