BET-FI a crescut într-o singură zi cu 2,95%, iar două SIF-uri s-au plasat în topul celor mai tranzacţionaţi emitenţi de marţ

22 nov 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Indicele BET-FI, care urmăreşte cele cinci SIF-uri şi Fondul Proprietatea, a continuat ieri trendul ascendent, după o creştere de 2,95%, în condiţiile în care patru din cinci SIF-uri au figurat cu avansuri de peste 3%, pe fondul unei evoluţii timide a indicelui BET (Ă0,10%) şi al unui rulaj de 40 milioane lei, sub media zilnică de tranzacţionare în 2017.

De la începutul acestui an, indicele BET-FI a urcat cu 31%, în comparaţie cu un indice BET, referinţa bursei bucureştene, care figurează cu un avans de 10% în aceeaşi perioadă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2017

 
Cuvinte cheie:
sif
, bet
, crestere
, tranzactionare
, top
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide