Burse - Fonduri mutuale

Bursă. BRK Financial Group vede acţiunile TTS la 33,2 lei, deci un potenţial de creştere de 17,3% în următorul an

Bursă. BRK Financial Group vede acţiunile TTS la 33,2...

Autor: Eduard Ivanovici

22.01.2024, 07:50 2655

Analiştii de la BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker de acţiuni listat pe piaţa de capital românească, au iniţiat acoperirea acţiunilor Transport Trade Services (TTS) cu o recomandare de cumpărare şi un preţ-ţintă de 33,19 lei pe unitate, calcul prin metoda fluxurilor de numerar actualizate. Randamentul potenţial este de 17,26% pentru următoarele 12 luni, calculat în funcţie de preţul şedinţei din 18 ianuarie, adică 28,3 lei pe acţiune. 

„Ceea ce diferenţiază grupul de alte companii din domeniu este abilitatea sa de a gestiona cu eficienţă operaţiunile de transport şi manipulare a mărfurilor. TTS a investit semnificativ în dezvoltarea afacerii, inclusiv achiziţii strategice precum Decirom, un important operator portuar din România şi modernizarea infrastructurii în portul Giurgiu”, potrivit unui raport de analiză publicat pe BVB Research. Acţiunile transportatorului de mărfuri pe Dunăre au înregistrat cea mai ridicată dinamică din structura BET în 2023, respectiv un plus de 135,6% pe un indice de referinţă în creştere cu 31,8%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO