Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Dendrio, companie din grupul Bittnet, semnează un contract de 11 mil. lei pentru furnizarea de echipamente de infrastructură de reţele

Bursă. Dendrio, companie din grupul Bittnet, semnează...

Autor: Eduard Ivanovici

20.02.2024, 18:11 350

Grupul de companii de IT Bittnet Systems (simbol bursier BNET) a anunţat marţi piaţa de capital cu privire la semnarea de către Dendrio Solutions, parte a pilonului de cloud şi infrastructură, a unui acord în valoare de 11 milioane de lei, conform BVB.

Contractul este „de tipul acord cadru, fără obligativitatea clientului de a atinge sumele maxime prevăzute, iar valoarea totală este dată de cantitatea maximă de echipamente ce urmează a fi comandate de beneficiar în baza unor contracte subsecvente ulterioare”, scriu reprezentanţii Bittnet.

Beneficiarul este un client din sectorul public, domeniul apărării naţionale, numele nefiind dezvăluit în raportul de la Bursă. Obiectul acordului îl reprezintă furnizarea de echipamente de infrastructură de reţele (terminale de videoconferinţă); perioada de derulare este de 48 luni de la semnare, până în februarie 2028.

La început de lună, Dendrio a semnat un contract de 67 de milioane de lei pentru furnizarea de soluţii integrate monitorizate.

Bittnet are o capitalizare de 172,5 milioane de lei, după o depreciere de 10% a acţiunilor în ultimul an, pe un rulaj de 26 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO